duminică, 22 februarie 2009

Palitura de pedeapsa. Astazi: marjelii si deco (2)



Revenons a nous moutons. Am mai iscodit pe site-ul de care va vorbeam ieri (vezi mai jos :) ) si-am mai avut momente de neliniste. Cum ar fi acela in care, tot la capitolul rame, dar de oglinda, am dat de doo 'chestii' pozate cu tot cu oglinda aferenta in care hopa ! se zarea cevaaaaa. Acuma, domnilor, as putea sa organizez si un concurs cine stie castiga un cico, io in mod sigur nu, pentru ca nu ma prind neam ce-ar putea fi obiectu` ala atarnat pe peretele don`soarei, care s-a lasat prins de aparatul foto, si care seamana cu....hai c-am desfacut sticla (pai la pahar, ce credeati?) ! Voila de vezi !
acuma, poate dac-ar fi sters oglinda de praf poate aveam si noi un hint ;) ...mama-i dusa-n sat cu doru`, azi e singur puisoru` si-am inchis usa la tinda cu zavoru` :))
Anybody?

sâmbătă, 21 februarie 2009

Palitura de pedeapsa. Astazi: marjelii si deco (part one)




Deci sa vedeti. Deci cine stie ma cunoaste, si pe aceasta cale le urez un an nou fericit la toti care ma cunoaste si-i anunt c-am deschis o noua rubrica pentru grupul mic dar select (vai de mine, era sa scriu erect !! :D ) al des-numitilor mei vizitatori zilnici (sometimes just me, myself and I). Aceasta rubrica poarta mandrul nume de Palitura de pedeapsa si este blanda, pentru ca nu vreau sa crap capu`, nooo, Doamne fereste, doar intep un pic, impung oleaca, ''ne radem'' (da` cu ''i'', ca nu ne radem la subtioara, daa?) si-uite-asa ne binedispunem, ok?
Start.
Vizitam azi un site, cum sa-i zic, al unei fete care are, cum spunea un impatimit al genului, o ''pasiune de margele'' (sic!). Again, oamenii de ma stiu pe mine au aflat ca si io, deh, ca fetele, ma bag pe subiectu` asta, nu cu mare scofala, ce sa zic (adica as putea si io sa-mi trag la nishte chestii niste palituri dintr-astea lejer - asta ca sa nu creada proprietara site-ului ca nu stim ce-i aia autocritica, in caz de da pe-aici, bine?). Deci, din nou. :)
O luam punctual si cu poze, toate cu purul drept de autor al proprietarei, caci doara ele mi-au fost inspiratia nocturna. Voila !

Site ingrijit, ingrijit de unu`, nu conteaza, aranjat curatzel, produse berechet, magazinash, nu gluma. Prin care ma plimb si dau de asta (foto 1 ....neaaahhh, nu va pun link, nu vreau nici sa-i dau na na, nici sa-i fac reclama).
Deschid, ma uit, ma sucesc, ma-ntorc, numa` cu spatele nu, stau stramb si ma buseste rasu` (desi al meu sotz sustine ca asa a vrut artistu`, si deci....), hai ma lasi? ori poate, zdrang, acord io o circumstanta atenuanta, fata tocmai ce-a creat rama special pentru noptiera, cand te culci iei poza iubitului si-o culci si pe ea sa faca nani, nuu? Desi daca eram io iubitu` si eram si langa ea ii dadeam cu rama-n cap. O scapare, zic, si ma preumblu-n continuare prin ''magazin''.
Si vai, iubitu` e plecat, si uite, nu mai vine, si-mi zace-n foto inramat si doarme-aici cu mine ! Va spun am avut surpriza de oroare sau oroarea de surpriza sa bifez inca doo dragutzele rame (dealtfel) cu aceleasi amintiri facand nani nani !!! (foto 2 si 3).
Nu, e clar, fata asta nu iubeste marea !

(continuarea - mai sus :))) )

marți, 10 februarie 2009

Sa dam o mana de ajutor. Daca se poate.

Baiatul asta avea si sper ca are in continuare toata viata inainte. Uite ca viata tocmai ce i-a dat un sut, dar toti prietenii lui spera acum sa faca un pas inainte. Sa fie alaturi de sotia lui, sa fie cum era. N-am io multi cititori da` aia care sunt poate duc vestea sa incercam sa-l ajutam. E pe bune.

duminică, 8 februarie 2009

Unii isi merita soarta

Asa ma gandeam io azi, uitandu-ma de la geamul bucatariei la unu` din aia de cauta-n tomberoane. Sa nu ma credeti o inima de piatra, nici dispretuitoare fata de necazurile altora, dar ce-am vazut mi-a pus capac. Individul, asa cam intre 45-55 (daca nu cumva scormonitu` prin gunoaie l-o fi imbatranit cu 10 ani) da de un sac de plastic pus strategic de cineva (nu de mine, io le dau directionate, uite tocmai de-aia!) nu in tomberon ci sus pe chestia aia zidita care trebuia sa-l adaposteasca de fapt pe tomberon.
Il vad pe `mnealui (nu rau imbracat de altfel, ca am vazut si altii vai mama lor) ca ia sacu` sa se uite in el, si unde sa-l puna? fix pe tomberonu` fara capac, fix in gunoi adica! Probabil stiti (daca nu, va zic io) ca e o practica sa pui, daca ai ceva care mai poate fi folosit cumva, alaturi, nu in mizerie; deci saculetul respectiv continea asa ceva. Ei bine, rupe sacul si vad de sus ce era in el: haine, dom`le ! vreo 10-12 obiecte, diverse chestii (nu se vedea asa bine, scuze :)) ), posibil de copii mai mari (ca avem pe scara), posibil curate, la cat de frumos erau impaturite, vreo doua pelerine de ploaie chiar, in fine le ia, le imprastie, culmea - le impatureste la loc, le baga IN gunoi si inchide capacul tomberonului peste ele !!! Abia m-am abtinut sa nu-i strig de la geam, ca tzatza Mitza!
Normal, nu? Gandirea romanului al dreaq ! Daca IO n-am nevoie de astea, de ce le-ar lua ALTU`? Ha? si p-orma ce, tre` sa fie curate? ce, nu poa` sa si le ia ca mine din gunoi?

Hai sictir ca meriti !