luni, 2 martie 2009

A inceput postul. Cu un prost.

In post ar trebui ca, pe langa ce bagi in gura, sa fii mai cu grija si la ce-ti iese pe gura. Teoretic. pentru ca practic, viata de zi cu zi in Romania iti ofera nenumarate variante de a-ti lua gandul de la aceasta ultima grija. Cum ar fi cea de azi, cand aflandu-ma cu cei doi copchii, unul in (vestitul) carucior, altul de mana, pe trecerea de pietoni, la nici 2 metri de trotuar, sa ma trezesc in fata cu o namiloaie de masina de-aia de tot prost-gustul, 4x4 marca...habar n-am. Da` cand zic in fata, chiar in fata era, pe zebra, exact cand mai aveam putin si terminam de traversat.
Si iata-ma-s cu tot cu carucior si copii in mijlocul strazii, uitandu-ma la nesimtirea de individ si strigandu-i, enervata de-a dreptul (pen` ca n-aveam nici macar cum sa-l ocolesc, masina-n dreapta zebrei, masina-n stanga, dobitocul fix pe mijloc): pleaca de-aici ! Hahahaha ! Ce tare sunt, m-am gandit ca se sperie si fuge :))))) El, catre mine, coborand usor geamul, cat ar fi avut loc de-o flegma: Esti nebuna ! Esti dilie ! Io, nu ma las, ca n-aveam incotro: chem politia ! (iarasi, putem imagina un sanatos hahahaha, ca si cum politia s-ar sinchisi de-asa ceva) misca-te de pe trecerea de pietoni ! El: nebuno,...etc.
Si chiar daca, probabil avand un flash ca vin alte masini peste mine, semaforul clipind sa se faca rosu, a catadixit sa se mute intr-un final de pe trecere, n-am putut sa nu-i adresez din zbor un parintesc si amenintator ''o sa ti-o iei'' :)))). Si inutil, de altfel.
Nota: sotul meu a propus un batz de electrocutat la coaie (asa, mai pe romaneste); sau la nari, daca doar isi lasa geamul jos ;)
Offffff, lua-v-ar fiscu ` masina !

Niciun comentariu: