duminică, 20 iulie 2008

Calda nu e rece, daaa?

La un restaurant (de cartier, evident) unde uneori ne place sa mancam pentru ca bucataru` gateste bine si nu ne gaureste nici punguta cu doi bani, comand o sticla de apa plata la jumate` pentru cea mare, ''calda sa fie, ca altfel face rosu in gat''.
Paranteza: uite, io as face asa, un ''trening'', la toti astia care lucreaza in domeniu, macar sa priceapa ce vrea omu cand cere ceva, macar atat !
So, comand sticla, fatuca se uita la mine cu ochi umezi si zice: calda? da , zic, nepusa la rece. Aha, zice, si pleaca sa se lupte cu balaurul. Din pacate balaurul a doborat-o, se pare, pen`ca mi-a venit dupa 5 minute cu o apa plata la jumate RECE SI ABURITA; daca era bere era perfect, dar asa....zic: am cerut o sticla cu apa mai calda, nepusa inca la rece, pentru copil.
N-avem, vine raspunsul aburit si el, apa e la frigider. Pai cum, zic, toata apa plata la jumate pe care o aveti in restaurant e pusa la frigider?? Nu, zice, ceea ce era mai mult decat evident. Pai, atunci da-ti-mi va rog o sticla de apa plata la jumate din acelea pe care le aveti depozitate si nu le-ati bagat inca in frigider, OK? acum ati inteles? Aaaaaa, daaaaa.......
Victorie ! Dupa inca 5 minute apare cu ''steclutza''....asa cum o cerusem de prima data ! Ce pana mea era asa greu, ha?

Niciun comentariu: