vineri, 25 iulie 2008

Le punem, da` unde? Lasa-le si tu aici ...



Dupa cum vedeti, strada este (a fost si va fi) un maaare izvor de inspiratie, un adevarat ''izvor al minunilor'', al minunilor altora de ce le-a bubuit capu` sa faca.
Spre exemplificare, in cadrul actiunii ''sa ne strangem si noi gunoaiele separat'', au fost plasate pe strazi containere de plastic mari, viu colorate, sa atraga concetateanu precum musca la kkt. Scopul ierea, vaz bine, sa ne educe pe noi autoritatile (inca nu spun cine ca nu stiu exact cui i-a crapat teasta si-a fatat ideea locurilor de amplasare) sa exersam zilnic treaba cu ''plastic, hartie, sticla, plastic hartie sticla plastic.....''. Boon ! Si-n loc sa le bage ca oamenii, pe langa blocuri, ca doar nimeni nu-si cara cu el gunoiu` la serviciu, oricat de reciclabil ar fi asta (gunoiul, nu serviciul, desi...), tomberonezii le-au scapat pe strazile mari, prin intersectii, la curbe sau pentru suspans la traversare, in dreptul trecerilor de pietoni, cum ar fi frumosul exemplu din poza alaturata. Precizez ca e un loc unde te pot si amenda, pen`ca nici de-al naibii n-ai cum sa treci pe zebra, de preferat prin stanga, ca prin dreapta nici nu vezi cand, ce si cum te-a calcat !
A, si daca tot le-au pus, ce bine-ar fi daca le-ar mai si goli din cand in cand !

2 comentarii:

Mikidos spunea...

uite vezi! esti carcotasha! nu sunt acolo ca sa fie umplute..nu ati inteles nimic..sunt asezate doar ca sa dea bine, estetic:)) Ce e porcaria asta sa fie bagate gunoaie in ele, Doamne:))

Alhambra spunea...

stiu, gama de culori ma linisteste, de-aia probabil mi-as fi dorit setul de 'butoiashe' mai langa bloc, sa fiu mai calma acasa :) si, nu sa le umplu, nu, doar sa joace fie-mea 'fatza' dupa ele, interesting, nu? ce idee buna !